Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig, mitt hjärtas kära.


Du

Mellan sanningen och lögnen
Mellan plikten och brottet
Mellan verkligheten och flykten
Mellan sorgen och skottet

Låt det stå skrivet innan allt går itu
Mellan mig och mörkret
finns bara du




Fri vers av Lars-Åke
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-09 19:27



Bookmark and Share


  Julio VIP
Mycket bra
2010-11-09

  dagbokspoesi
Starkt.
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars-Åke

Senast publicerade
Vad gör man?
Undrade du?
Du
* Se alla