Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrade du?

Undrade du?

Undrade du
När jag sprang baklänges ifrån dig
Med spända käkar
Stirrandes
Undrade du vartåt jag var på väg?

Jag undrade
Och undrar än





Fri vers av Lars-Åke
Läst 51 gånger
Publicerad 2012-03-11 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars-Åke

Senast publicerade
Vad gör man?
Undrade du?
Du
* Se alla