Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta hem




Han söker sig fram

över höga kullar

genom vilda snår

stannar till - hämtar andan

får nya krafter


fortsätter sedan

sin vandring

för att så småningom

närma sig målet

där som alla stjärnor gnistrar

eldarna sprakar

där svettpärlors dans

får en ny innebörd


och plötsligt känner han

hur befriande det är

att efter milsvida

vandringar



äntligen hitta hem











Fri vers av Junitvillingen
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-12 10:21



Bookmark and Share


  Line W
Sensuellt och vackert!
2010-11-12

  ULJO
Får ställa mig upp för att rättvist kunna ge dig applåder för detta verk. Du är strålande.
2010-11-12

  aol
kunna ta fram när jag vill menar jag, det är min gröna starr som spökar,
2010-11-12

  aol
vackert vännen, en mycket fin berörande poesi som jag tyckte mycket om,jag bokmärker den för att unna ta ram den när jag vill,
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen