Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allhelgonasnö

vilket sus!
vilket bus!
alla fåglar på en kvist

vilket brus!
runt mitt hus
alla bilar kör förvisst

utan dubbar -
inga nubbar
alla vänner utan tvist

nu är vintern här!




Bunden vers (Rim) av vera gade VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-12 20:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Jaseph
En underbar bild av vårt nyckfulla svenska väder och hur
oförberedda vi dumma bilister blir
2010-11-13

    ej medlem längre
Lockar fram ett skratt i novembermörkret!
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP