Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som du ser av illustrationen så kommer det att bli en riktig vargavinter, åtminstone för den som bor i krokarna av Kramfors, Stutzvik samt Umeå Universitet


Strunt II




Jag fick fnatt en natt
sov ej en enda blund
väntade, som jag väntade
på insomnandets ljuva stund

nu sjunger hösten
på sin sista vers
och jubilaren dricker kanske
sin allra sista ters

envar går i väntans tider
att till vila väl förtjänt gå
oavsett ålder och giltigt mål
såväl stora som härligt små




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-12 21:26



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Riktigt bra rim medan vi alla kan gå i ide ett tag och vänta på vårens värmande sol.
2010-11-13

  Bjarne Nordbö
Det här var lite gulligt och förtjänar trenne snöstjärnor från Ångermanland.
2010-11-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP