Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NYTT SPÄNNINGSFÄLT

ett spänningsfält etableras

två poler magnetiseras

vi känner så väl konceptet

men ingen gav mig receptet

så smyger sig blygseln nära

dess börda är tung att bära

så börjar en blick att flacka

och svagare måste backa

 

 

LARZ GUSTAFSSON   13/11 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 15:57



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
vilken bild du förmedlar

börjar smått se

att här finns pärlor

jo jag är ett stort ego

fint fint Larz
2010-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP