Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är själv ingen anhängare av sorbet, men där ute finns de som är för'et, själv gillar jag stekta äpplen i ugn, med socker, kanel och klickar av smöret. Bilden togs när Eva-Magda och hennes Jörgen gick skilda vägar vid altaret


Likt en sång en gång för länge ledan



Apelmesen den fågel är
du aldrig skåda i livet lär
den sjunger så vitt jag vet
om fallen frukt till sorbet

ack att jag sådan finge bli
likt liten pippi, kolibri
flygandes sin nektar suger
en riktig en som vacker duger




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-13 16:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker att radbrytningarna stör en aning vid läsning! Men vi har ju alla olika smak!
2010-11-14

  Gunwale VIP
Den sången vill jag höra! Om sorbet!
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP