Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av många uppfattningar om lycka.


Lycka

Lycka är inget man föds med.
Under livets gång är målet att uppnå den sanna lyckan.
Alla får inte lyckan av att ha vänner, vissa blir lyckliga av att vara ensamma.
Man kan vara lycklig utan pengar, så länge man har varann eller ingen kan man vara lycklig.
Vill man få hjälp att uppnå sin lycka måste man be rätt person om hjälp.

Men människan vet även att vägen till lycka kan vara full av smärta och svek.
Vissa klarar inte av den hårda vägen och ger upp.
Vi som blir kvar sörjer, och strävar efter lyckan som nu känns längre bort.

Man byggs upp som person och tillslut blir man lycklig, antingen i livet
eller i himmelen.




Fri vers (Spoken word/Slam) av BlackEyedDoll
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlackEyedDoll
BlackEyedDoll