Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pass, biljett ?

2010
nov
nutid

Royalisterna
gråter
men vadå
finstroppar
har ni inte
hört att
Gud förlåter ?

Våldtäkterna
ökar
hoppet minskar
rustningarna rostar
i takt med
att facebook
förökar
förminskade hjärnceller

Dagboken
brinner
på tippen
vi reser
utan
pass




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan