Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelser ropar med sina röster

Karg mark,
som synden är.

I tårar
och
i tankar.
Slitage.

Den största blues
som jag någonsin
har använt!

Än blommar
skuggorna.

Själva
dagarna.
Själva
stunderna.
Skriver sökordet: Kärlek.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-13 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP