Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste våga för att växa


Ni hao ma


Våga nya vänner. Ni hao ma

Nya. Ni hao ma

Glada. Ni hao ma

Växa. Ni hao ma

See you again!





Fri vers av lilly gideonsdotter
Läst 375 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-14 00:31



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Att våga växa och kunna lära känna,nya,gamla och framförallt glada vänner*Vi ses* ;-)
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lilly gideonsdotter
lilly gideonsdotter