Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy!, tillägnad Keith Richards

When is Keith Richards
gonna
die
and who will
survive a nuclear attack

I need love to make
me happy

En fjäril
som är fri
kan du aldrig fånga
nätterna
utan gryning
kan vara oändligt
långa
men det
finns
en ny dag
bakom nästa
gatuhörn

Baby keep me happy
låt aldrig
en rullgardin
komma ivägen
för
själens lekande fingrar
över naken hud

Give me a shot
give me a beer
give me something
that keeps me going

Tusentals människor
kan inte ha fel
keep the riff going
keef
and
make us
happy




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan