Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunka huvudet i väggen.

Andas med ditt sinne för du kan inte sitta inne. När du vet att de händer, när tiderna vänder.
Och jag trillade för bli utan att hålla i, ett enda skyddat räcke drar jag över ditt täcke.
Dunkar huvudet i väggen, lägger mig ner på sängen, varför är jag inte bäng än, de är väl poängen?
För jag ganska nere, ingen som ser de, kom och smaka min vrede, eller så tittar jag på tv.
Vandrar levande död, på mig går de nöd, när jag ser dig falla in i det kalla.




Fri vers av Kimpaza
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-14 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kimpaza
Kimpaza