Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är konvalecent och bara får inta flytande föda så är det lockande att vilja prova gränserna med vad som går att göra utan att trilla omkull på rygg och hota att skada vingarna som sitter ständigt i utfällt läge... (pongolotto lever)


Spiggen Blue Thunderbird av Hall





Du som haver penningen kär
ge till mig som liten är
ge till dem som lider
som skall minnas dig i alla tider

se till mig som liten är
det är bara kärt besvär
avdragsgilla penninggåvor
förvandlas kan av stora håvor




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 886 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-14 21:08



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Den största doggen, den är aldrig mätt.
2010-11-15

  Connie
... Amen...
2010-11-14

  Connie
Kom att tänka på en ramsa jag hört någonstans, men minns inte var!

Gud som haver barnen kär,
jag vill ha ett luftgevär.
Vart jag mig i världen vänder,
ska jag bara skjuta änder.
Lyckan kommer, lyckan går
men inget luftgevär jag får.
2010-11-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP