Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms dikt.


Godmorgon

2 teleräkningar har du fått

hämta nytt bankkort

glöm inte reseförsäkringen

go sis!

min helg har vart berusande

ska till bobby's och frisera mig

blev nästan tårögd

gör jag gärna igen

om du vill

en 2 on 2 du och jag

vi är kvar på värmdö

eftermiddagsrace med grabbarna

sheit!

där bröts det samtalet

njut!

ut och dansa

röra på de lurviga

gulli gull

finns du på riktigt?




Fri vers av Leinda
Läst 423 gånger
Publicerad 2010-11-15 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leinda
Leinda