Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du och jag ska aldrig dö J.Berg


Jag kan få dig när du vill

Jag växlar boende mellan förflutet
och framtid.
Känns som den enda gången jag besöker nuet
är när något fint omringar livet
[när du finns där]

Jag är för svag för att leva på saknad
som egentligen verkar vara det enda alternativet
och jag funderar på om alltihop
kanske bara är ödet
att vi fortsätter hålla ihop som vi gör

Det är nästan svart ute
när jag tar mina kvällsliga promenader
det finns inga lyktstolpar
bara stjärnor

Jag önskar jag vore en stjärna
att jag kunde lysa lika starkt
och vara något fint att titta på
[bara för dig]




Fri vers av Atmosphere
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-15 12:28



Bookmark and Share


    vilgot hellros
kanon!
2011-01-27

  Puzzel_25
Åh vad vackert skrivet om saknad...
Den spar jag som bokmärke! Tack!
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Atmosphere