Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej poeter är ni med ?

Kusten är klar
alfabetet är
uppätet

Nya ord
ska sjunga
från
nutidspoetisk lunga

Ska vi ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-15 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan