Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta i din spegel ser du inte ditt segel

Spottar
havsbrus
rakt in i din
svart och vita värld

Du blir genast rädd
och säger att du
har ju inte ens
fällt
upp seglet

Baby
i said
go with the flow
youll be suprised
how much you already know

Vi har alla
segel
inom oss




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan