Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus ett blir två - blir ett!




Vintermörkret

och minusgraderna

är det väl ingen

större fara med


så länge elden brinner


inom




Fri vers av Junitvillingen
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-15 17:29



Bookmark and Share


  Kjell A. H Lundin
Nu värmdes mitt inre!
Tack!!

Stor poesikram
Kjell
2010-11-19

  Line W
Ljuvliga ord!
2010-11-16

  ULJO
Inget går upp mot värmande kärlek.
2010-11-16

  Yrre VIP
Nej det har du så rätt i, finurligt!
2010-11-15

  blaite
Så charmigt
2010-11-15

    ej medlem längre
Tack för att du påminner mig om att ta vara på den inre elden:)
Fin!
2010-11-15

  Niclas Petersson VIP
Härlig och söt.
Gillar.
2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen