Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min fruktkorg




skalet ramlar inte av orden
frukt köttet förblir inne

jag vill att du ska smaka
på mina sanna känslor

ta en bit och låta saften rinna
både söta och det syrliga

min fruktkorg bär många nyanser
avlägsna mina lager så får du se




Fri vers av Nerdissta
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-15 23:02



Bookmark and Share


    Herr Ångest
Kul referens till frukt.. :)
2010-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta