Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur sången "Mer än snygg och glad"


Mer...

 

Det är inte mig som du ska ha
för jag vill vara mer än snygg och glad








Fri vers av Henrik Elofsson Diaz
Läst 515 gånger
Publicerad 2005-12-09 19:04



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Tänk att så få ord kan säga ALLT!!!
Superbra!
;}
2005-12-16

  Propella
Ha! Liten men naggande god! Ljuvligt att kunna rymma så mycket...
2005-12-16

    jahapp
gillade dom här raderna - så tack för att du visade dom :)
2005-12-09

  Sanningsägaren VIP
Klockren!
2005-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Elofsson Diaz
Henrik Elofsson Diaz