Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har personligen aldrig dränkt någon katt men en gång när vi var på semester till Gardasjön i Italien så fanns det där hotellgäster som fann några dränkta katter precis där de hade tänkt sig att få ett skönt morgondopp alldeles före frukost...


När man dränker katter...





Jag tycker det
skulle vara jobbigt
att ha skägg.

Där står han
och rakar sig
framför speglen och

ljuset faller in
från som vänster.
Så höger sida

blir mera ojämnt
rakad för att
ljuset är så

dåligt där och
så sitter han
där på lunchen.

Stryker sig över
hakan och märker
förnöjd hur fin

slät vänster sida
är, innan han
stryker med handen

högra sidan av
ansiktet och märker
hur illa han

kom åt här
som där. Kanske
är inte hela

dagen som förstörd.
Men något är
det som ivägen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-16 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP