Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek en novemberkväll


november



mörker



regn
de hör hur det slår mot fönsterrutan.


tvn är på
de tittar på komediserien som går på 3an.


hon sneglar upp mot honom.
trycker sig försiktigt, men avsiktligt, längre in i hans famn
för att känna hans lugna andetag och varma hjärtslag.
trots hennes varsamhet så märker han det
ler mjukt och tar hennes hand.
de håller i varandra hårt,
samtidigt älskvärt lätt.

hon kramar dem omsorgsfullt med andra handen
känner hur han kramar om henne
medan han kysser hennes hår


hon undrar

om det finns någon finare
än han som håller om henne
denna november kväll

om hon någonsin har varit lyckligare
än vad hon är nu,
med honom
denna november kväll



om han förstår
hur mycket

Hon älskar Honom




Fri vers av takethemoon
Läst 400 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-18 17:51



Bookmark and Share


  Sophie Jennifer
Åh så bra! Det börjar smygande och avslutas galant
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon