Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Skilsmässa)


Svinmässa


nu är jag 8 igen
och jag slits mellan vilja och samvete
mellan mamma och pappa

men i verkligheten är jag 25
och slits mellan mamma, pappa och mig....


Och nu kommer scenen när ni frågar vad er dotter vill!

Precis när kedjorna börjar lossa och sakta glida av kroppen.
Musklerna är redo att ta sats.
Fantasin flödar av idéer, tankar och planer.
Men faller pladask av de dömandes blickar och samvetskvalens piska.

Scenen klipps bort.
Istället finns två andra alternativ:
1. Mamma får som hon vill
2. Pappa får som han vill


Skäms ni inte?!

era jävla Svin




Fri vers (Fri form) av takethemoon
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-14 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon