Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borttappad


en gammal vän
en ny vän

kunde vara samma vän.
likadan mun
likadant mål

nu når jag ingen


tomheten växer med måsten



Är vattnet för djupt?
Det är något som fattas mig




Fri vers av takethemoon
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-03 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

takethemoon
takethemoon