Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singeltårar

leende ögon
som genom mörker leder
genom sorg och besvär

men så blundar jag
så som varje kväll förut
och drömmen kan jag inte styra

sköra minnen
spunnet av silvertråd
ni med er frånvaro
mig fortfarande lockar

ser ännu klara färger
jag känner dina ljuva dofter
och jag minns dina ord
när du tog i min hand

orden är stumma
så som tiden vi har delat
kanske var det bara du

så jag vaknar varje morgon
leende läppar
med singeltårar i ett ögonveck




Fri vers (Fri form) av OnlyTheGirl
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-16 18:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

OnlyTheGirl
OnlyTheGirl