Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ovillkorligen sagt upp all tills vidare kommunikation med en poet här inne. Om du är denne poet så beror det helt och hållet på att vår kommunikation hittills icke tillfredställande kommit att bära frukt. I övrigt väljer jag att vila på hanen.


Handen på hjärtat





Jag är förstås
arbetsnarkoman så länge
det handlar om

saker som ligger
mig varmt om
hjärtat. Allt annat

halkar efter i
tågordningen... Det är
mer än man

kan säga om
narkomaner vilka blott
suktar efter nästa

sil, som en
dörrnasare suktar efter
nästa godtrogna kund.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-17 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP