Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är besviken på mig själv för att jag inte kan behärska mig bättre, det är som om djuret i mig är på väg att ta över och det vet jag hur illa det skulle gå då. (på bilden. 'Hej, Steven, har jag din uppmärksamhet nu? Bla bla bla bla bla.')


Något litet om resmål



när turisterna kommer till resmålet brukar de säga att där är så vacker natur*

men 'naturen' i en stad är ju för fan alltid likadan
försvinnande liten...

emedan den omgärdas av hus, hus, hus och åter hus...





*texten inspirerades något av att ha vatt inne på en sida med Nordbö i sikte




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 12:35



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag är välsignad.
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP