Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstänk

Vinterns frostiga leende
tinar upp mina sommartårar
kvar på marken
blir en våt fläck
med
solstänk i




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 230 gånger
Publicerad 2005-12-01 18:21



Bookmark and Share


  prinscess VIP
fin dikt
bra skrivet
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan