Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev när en väldigt god "vän" försvann ifrån mitt liv.


Förlåt.

Förlåt.

Förlåt för de gånger jag skrek på dig.
Förlåt för de gånger jag slog på dig.
Förlåt för de gånger jag jag skällt ut dig när de egentligen inte varit ditt fel.
Förlåt för de gånger som jag inte har tagit hand om dig.
Förlåt för de gånger som jag inte visat kärlek.
Förlåt för de gånger jag låtsas som om jag inte brydde mig.
Förlåt för de gånger jag blivit förbannad pga din prestanda.

Förlåt för att jag tog ditt liv. Jag kommer alltid att älska
dig min käraste Asus F52Q. Vila i frid, världens bästa dator
och vän. Jag älskar dig, och kommer alltid att göra det. Du
kommer alltid att finnas i mitt hjärta på ett speciellt ställe.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Hansen
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 21:47



Bookmark and Share


  Hansen
Haha, jag vet inte riktigt vad som är meningen egentligen, om man ska skratta eller gråta. Det är upp till var och en utav alla människor. Och ja, varför skulle inte datorn kunna vara en vän? Bara för att den inte har känslor så förstår den ju fortfarande mig?
2010-11-18

    Loffe
Så vi möts här också... :P

Ur humoristisk synvinkel kan jag faktiskt inte låta bli att skratta en smula. Du här säkert inte glömt vad jag skrev till dig om den här texten på en annan sida.. Igår var det visst.

Men shit vad jag blev lurad... Inte trodde jag att vännen var en dator.

// Loffe
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hansen
Hansen