Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet runt en papperskorg.

Jag har haschat så hårt,
att det enda som kvar på min kropp,
det är mitt hår.

Och jag säger som petter och är mikrofonkåt,
för det är mitt sätt att visa vad jag vill åt.

Men halva glaset är tomt och det är bara resten kvar,
någon som orkar skriva klart? För det gör inte jag.




Fri vers av Hansen
Läst 547 gånger
Publicerad 2010-12-08 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hansen
Hansen