Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MED LJUSET

och även jag fann mitt skydd
under yta
under snö
kan du höra
kristallerna i munnen?
finns jag med ljuset?
eller bland mörkret i natten?
kan jag vara?
var jag där?
jag vill fortfarande
drunkna
när du går
och jag korsar oceaner
simmar i medelhavet
och tar kort på lyckan
så du kan se
som jag ser
var så snäll och lär mig
>>ömsint>>
hur man andas




Fri vers av carlsjöfarare
Läst 222 gånger
Publicerad 2010-11-18 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carlsjöfarare
carlsjöfarare