Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DRIFT

världen slukas upp
epoker börjar
och slutar
inget längre som
det än gång var
bara moln




Fri vers av carlsjöfarare
Läst 178 gånger
Publicerad 2011-08-16 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carlsjöfarare
carlsjöfarare