Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så hey fuckers lyft på ögonlocken !!

Hennes steg tar slut i paris
men hon fortsätter
alltid

sitt eget unika
vis

Här blev det radbrytning
och då bytte
hon musik,
rutorna

kvarterskrogen
sprack
när hon dansade loss

Radbrytning
kan vara som ett hack
i en vinylskiva
men oj vad
ett bloss
skulle sitta nu,
helst
på en förbjuden plats
you fucking paragrafryttare !

Hitler ler
från den platsen han ser upp
till alla
från
/ även judarna/

Jag känner för
att
våldta alla
våltäktsmän
slash
kvinnor
men det finns inte så
många redbullsburkar till
salu
och jag har fan inte
råd

Men visst
är det
bättre att
lyfta på ett ögonlock
än att
blunda för allt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-19 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan