Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Brandordsfacklan' av ewa-britt nilsson, inspirerade till kommentaren. Texten är förstås en rick och om du ser ett annat djur än ett lodjur på bilden så rekommenderar jag dig att skaffa en sorts sagans glasögon


Kritik på en text 531 - Betvingande bevingande





En annan kunde icke bättre ha sagt det
här se så, skriv på kontraktet
vi ingår väl en sorts skrivar-ring
för ärlig läsar-försäkring
av varandras texter, ja exakt det




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-20 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP