Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund av kärlek




Du håller fast vid mina lockar medan du drömmer om smaragdgröna gräs landskap med ljuvliga vindar blåsandes mot din panna och hals.
I utkanten av din drömvärld som består av glas hörs det en sång mot molnens ansikte medan du ligger på mage med gräset mot din kind, sovande även i en drömvärld.
Mitt hår är gräset så silkeslen när den smeker dig under näsan och kinderna.
Du behöver inget gosedjur tryckt mot ditt hjärta, i ditt hjärta sover du redan sött.
Och när jag kollar ner med dig i min famn, din profil en del av mig, dina ögonlock slutna, leds jag av min egen sång att ligga vid din sida.
För jag är din beskyddare när världen känns mörk och så länge du andas precis som du gör med din fingrar över min plus så kommer jag alltid att vara vid din vägledare.
Alltid att vaka över din oskuld så ren och oprövad mot livet utanför den öppna dörren
Jag slutar sjunga och lägger dig försiktig mot min axel, går mot din vagga med dem blå dekorationerna.
Livet har precis börjat för dig.
Du kommer älska det.




Fri vers av Nerdissta
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-21 07:07



Bookmark and Share


  Si.a
Även läsupplevelsen var en stund av kärlek! Du har en stark förmedlingsförmåga!
2010-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta