Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten står i vacker blom

Jag faller tillbaka

in i det enklaste

det som är så enkelt

att det är otänkbart

kärleksklart och ogripbart

Detta härliga glädjefulla enkla

Stillhetens och varandets njutning

står i vacker utslagen blom




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 16:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint!
2010-11-28

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP