Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Ljuv nysning...' av Fale Bure, inspirerade till kommentaren


Kritik på en text 530 - Upplevelsaktigt





när det kliar
i näsan inför
en möjlig nysning

så är det
inte en odelat
obehagligt irriterande upplevelse

ungefär som att
läsa andras texter
vilka upplevelser ofta

nog gör läsandet
av texten till
en kluven upplevelse




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP