Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-5-


Övernatta

Filmen tar slut
Alla sitter kvar
Amanda har somnat på min axel
Jag rör mig inte
Han rör sig inte

Saga reser sig upp
Amanda är du vaken?
Han säger något
Men rör sig inte

Amanda reser sig
Vi sitter stilla
Hans fingrar nuddar fortfarande min arm
Ilningarna har inte stannat

Men så reser vi oss
Samtidigt
Amanda går hem

Ska du sova här med oss?
Han svarar först inte
Ensam en natt med sin bästis flickvän
Och hennes knäppa kompis?

Ska ni sova på en gång?
Frågar han
Nej
Nästan skriker jag
Då kan jag stanna säger han

Jublar Jublar Jublar
Inombords
Han stannar
Han stannar
Han stannar!




Fri vers av cookiedough
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-22 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cookiedough
cookiedough