Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga mig, min kärlek

Hjärnan mot solen,
hjärtat nedgrävt i frost

Händer kalla av höstvärme
fångar inga ord

När jag ser på dig ska jag le
Och halsklumpar ska sjunka

Tyngden av mina steg
ska falla i vinden

Fånga mig, min kärlek
Låt mig inte slippa undan

Ge mig glädje, hopp och kärlek
Bråka med mig när jag är sådan

Fånga mig, min kärlek
Låt mig inte slippa undan

Men kräv ingenting av mig
Ty jag är en sten idag.




Fri vers av cookiedough
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-19 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cookiedough
cookiedough