Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-6-


Fascinerad

Vi dricker oboy i köket
Pratar om allt möjligt
Smörpaket, fotboll, syskon,
Gurka, havet, Harry Potter
Allt möjligt

Vi ligger på övervåningen
Han kastar en ballong upp och ner i luften
Jag ser på
Fascinerat
Inte över ballongkastandet
Fascinerad över hela Han




Fri vers av cookiedough
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cookiedough
cookiedough