"A Different Kind of Tension"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"A Different Kind of Tension"




EN ANNAN SIDA AV PERSONEN

lämna mig ute i grönskan

låt mig få vara i fred

uppfyll blott denna min önskan

låt mig få slippa bli med

här har jag allt jag behöver

penna och anteckningsblock

här ibland gräslök och klöver

slipper jag flyga i flock

 

 

LARZ GUSTAFSSON   22/11

 

 

Ned med julfirande, födelsedagsfirande, fars- och morsdagsfirande, midsommarfirande, allhelgonafirande, hallowen och annat liknande trams.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-22 18:30



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet...alla är fria att välja..så flyg iväg Larz :)
2010-11-23

  Larz Gustafsson VIP
Nej
2010-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP