Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bältros

Bältros
att skärpa sig i skön doft ?

Musiken pumpar
tiden tickar
huvudet nickar
söker nya kickar

Resan
är tillgänglig




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 212 gånger
Publicerad 2005-12-02 09:59



Bookmark and Share


  Propella
Vilket skönt gung du fått till här! Mittenraderna sjunger. Finurlig liten sak, som alltid. Du gör det så bra!
2005-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan