Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På djupet fullt ut




Vi dyker djupt ner i vattnet

hand i hand

3...4...5... meter

andnöd

däruppe hägrar solvarma klippor

kyssar och gråt

har du en säng nånstans??

jag vill älska

med dej

fullt ut

nu







Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP