Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftigare


Om jag hade varit Sokrates
hade jag tömt giftbägaren

istället låter jag allt rinna av
Även då jag saknar regnställ

tar jag emot
och går vidare.

Det tar emot
att inte vara giftigare




Fri vers av Tina-sol
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-11-23 18:31



Bookmark and Share


    Tommy T
även Sokrates vill nog helst slippa att töma bägaren
därför är du nog egentligen ganska lik Sokrates

gillar rymnen i dikten :)
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol