Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spytt är spytt kommer aldrig tillbaks

Nattsvarta
dildos
petar henne i ögonen
hon blir
tvingad
att känna sig fram
det är kladdigt
och kletigt
clownerna
skrattar åt hennes chaplin steg
hon har huvudrollen
nu trots att hon
inte ens
har blivit ombedd
att provspela.

Ja sånt är
livet
som en klämkäck Lill babs
låt samtidigt som tårarna
rinner ner
i navelluddet,
allt går nerför
nu
tänker
hon
samtidigt som
hon kastar upp.




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 20:32



Bookmark and Share


  Svartsilver
det enda som jag inte förstår mig på är hur du väljer att sätta upp dikten i det format. för dikten är förbannat bra, men jag tappar liksom fästet i den i alla snabba radbyten.
2010-11-24

  lodjuret/seglare VIP
jag förstår
mig
inte på
den
här texten
alls
men
något skall
man ju
säga när
man
har läst
en text
också
2010-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan