Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Det var hon som började efter att jag kastade andra stenen' säger en representant för det ena Korrea. En representant för uesa säger att 'vi stöttar våra kapitalistiska bröder i det ena eller andra Korrea'.


Omvärldens fördömanden till trots...




...jag avskydde när
jag gick i
skolan, att jag

gillade att som
gå i skolan...
...vilket känns trist.




Bunden vers (Blankvers) av lodjuret/seglare VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-23 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP