Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj vilken kreativ titel det blev... -.- Nåja.


Skareomvälvd pudersnö

Jag har ett hjärta av skareomvälvd pudersnö.

Lättkrossat.

Lättsmält.

för varje isande ondo fryser det åter,

blir lite hårdare för varje gång.

Snart finns bara is.




Fri vers av Straw
Läst 277 gånger
Publicerad 2010-11-23 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Straw