Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsens. Nonsens, men sant.


Jag släpper aldrig in dig, du kommer fly om jag gör det.

Det är ganska sorgligt när man inser att allt man trott sig tro på är fel.

Det är ganska sorgligt när man plötsligt gräver fram ett karaktärsdrag hos sig själv som man inte visste fanns där.

Det är ganska sorgligt när man har fått för sig att man är en Tom.

När man egentligen är en Summer.

Gjord för att krossa hjärtan.

Gjord för att krossa det enda hjärtat jag var dum nog att släppa innanför muren.

Det enda jag hittat.

Jag strävar efter det jag inte kan uppnå.

Den jag inte kan uppnå.

Jag vet inte om den enda anledningen till varför jag inte kan släppa in den jag redan har,

Är för att jag övertygat mig själv om att jag inte kan.

Intalat mig själv att allt måste vara så komplicerat.

Intalat mig själv att jag inte känner något.

Kärlek.

Det finns inte.

Jag är Summer.

Det är barndomsfantasier.

Jag utnyttjar dig.

Vi utnyttjar varandra.

Trots att jag vet att det inte kommer fungera.




Fri vers (Fri form) av Straw
Läst 472 gånger
Publicerad 2011-08-04 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Straw