Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland kommer kärleken när man minst anar det




Kärleken var som en frukt
att genast sätta tänderna i
och begärligt äta av
så att saften rann i mungiporna

upplevelsen var full av yra
av dofter, must och kraft

den brann i hennes sinnen
de där veckorna i maj
och sedan var den inte mera heller

det var som att stå
på en högt belägen trampolin
tveka en sekund och så bara
kasta sig ut i luften och

den där evigheten före
plasket ner i vattnet, graciöst
som en fågel på jakt efter fisk




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-24 11:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Just precis,man vet aldrig vad som väntar bakom hörnet..
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP